Top

Windows programmeren met PowerBASIC

2,00

Windows Programmeren met PowerBASIC (009)
Zelf programma's leren schrijven met behulp van PowerBASIC. BASIC is van de jaren 70 ontwikkeld en is voor heel veel mensen de eerste programmeertaal geweest. Maar BASIC is niet ouderwets: het productPowerBASIC is een uiterst moderne compiler die uw programmeercode omzet tot een snel uitvoerbaar en compact programma (een .exe bestand). Met alle snufjes en mogelijkheden die in andere talen ook aanwezig zijn, maar soms ook daar missen. 

Dit product is een eerste versie van een e-boek om te leren om PowerBASIC te gebruiken, met een beschrijving van PowerBASIC, een inleiding om zelf de eerste programma's te maken. Het boek kan worden zonder de compiler, maar meteen zelf uitproberen is natuurlijk het leukst, en meteen zelf variaties maken nog leuker. Het boek is nog in ontwikkeling, maar de auteur heeft ervoor gekozen om deze eerste versie alvast beschikbaar te stellen. 

De PowerBASIC compilers zijn op internet te vinden, zoals op www.powerbasic.com. 

Helaas is de bijbehorende website op dit moment niet actief, dus links als http://www.pb.doorhet.net/les/les2.exe werken op dit moment niet. 


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over