Top

Camera, beweegbaar (L+R, op&neer), draadloos

Nieuw
  • Camera, beweegbaar (L+R, op&neer), draadloos
  • Camera, beweegbaar (L+R, op&neer), draadloos
70,00

Een draadloze camera die u op afstand kan besturen: van links naar rechts en van boven naar beneden: u kunt precies in beeld krijgen wat u wilt. 

Deze camera heeft de mogelijkheid om in te stellen dat bij waargenomen beweging in beeld de camera foto's maakt (tijdsinterval kunt u instellen), en deze naar een FTP-server te sturen (veilig wegzetten buiten het bereik van een inbreker) en/of de foto's naar u toe te laten mailen (of naar een ander mailaccount). 

U kunt bij besturing vanaf Internet Explorer ook het geluid beluisteren in de ruimte van de camera. En eventueel ook spreken tot degene in de kamer. Dus ook bruikbaar als babyfoon met terugspreekmogelijkheid, of een inbreker te vertellen dat de politie inmiddels onderweg is. 

De camera werkt op een 5 Volt netvoeding (meegeleverd) en kan zowel bedraad (met een netwerkkabel, niet meegeleverd) of draadloos werken. Bij draadloos gebruik geeft u eenmalig het wachtwoord en de naam van uw Wifi draadloze verbinding in het huis op, en erna kunt u overal waar u een 230V wandcontactdoos heeft de voeding inprikken en de camera ophangen. 

Als u uw smartphone op uw Wifi net heeft, of via internet gebruikt, kunt u het camerabeeld bekijken op uw telefoon, en de camera ook besturen. U kunt meerdere camera's op uw netwerk aansluiten, waarbij ook de mogelijkheid is om 2 of 4 camera's op één beeld te bekijken (mits de bandbreedte voldoende is). 

Geschikt voor:
babyfoon, bewakingscamera, evenementen, paardenstal, bezoekers bekijken, oog in het zeil houden, honden, katten, de huishoudster en nog veel meer. 

Technische praat: 

Resoluties: 
VGA (640x480) en QVGA (320x400)
CMOS 300.000 pixel element.

M-JPEG compressie
Helderheid en contrast instelling vanaf afstand, auto-witbalans, auto backlight compensatie, schakelbare nachtverlichting (IR) tot 10 meter, gratis DDNS service, drie niveaus wachtwoorden (beheerder, operator en kijker), Standaard 3.6mm lens, audio met AGC, audio in en audio uit aansluiting,

Draaihoek: 355 graden
Hoog.laag: 90 graden.

16 voorprogrammeerbare posities voor de camera: dus bij een quiz alle quizleden eenmaal opslaan qua positie en snel schakelen tussen de 16 verschillende posities. 
Verschillende snelheden voor verstellen van positie instelbaar.

Alarmniveau instelbaar op verschillende niveaus. 

RJ-45 10/100MB netwerkaansluiting
Wifi 802.11 b/g
Ondersteunde protocollen: TCP/IP, HTTP, ICMP, DHCP, FTP, SMTP, PPPoE
Dynamisch of statisch IP adres. 

Voeding: netvoeding, europese netsteker, 5 Volt, 2Ampère
Temperatuurbereik voor gebruik: -10 tot 50 graden Celcius, maximaal 95% luchtvochtigheid
Grootte camera: 100mm x 100mm x 125mm
Verpakking: 200mm x 120mm xz 179mm (LxBxH)
Gewicht: 350 gram

Werkt met Internet Explorer (OCX bijgeleverd), Firefox, Chrome en meeste andere browsers. 
Met Internet Explorer en gebruik van de meegeleverde OCX zijn extra functies beschikbaar (geluid schakelen). 


Product is niet meer leverbaar
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over