Top

Mooi skeleton horloge: opengewerkt horloge met automatisch opwind mechaniek

  • Mooi skeleton horloge: opengewerkt horloge met automatisch opwind mechaniek
  • Mooi skeleton horloge: opengewerkt horloge met automatisch opwind mechaniek
  • Mooi skeleton horloge: opengewerkt horloge met automatisch opwind mechaniek
45,00
per stuk


Een mooi horloge met alle techniek zichtbaar doordat de kast opengewerkt is: alle radertjes en techniek is zichtbaar, zowel vanaf de voorzijde als (deels) via de achterzijde. Met een automatisch opwindmechanisme dat bij voldoende polsbewegingen zorgt voor het opwinden van het horloge. Het horloge werkt zonder batterijen, is voorzien van secondenwijzer, minutenwijzer en urenwijzer.

Het horloge heeft ook een Tachymeter-ring: door activiteiten die normaal gesproken per uur worden bepaald, op te nemen over een minuut, kan zonder rekenen de waarde per uur worden berekend: bij een snelheid van 60 km/u doet een auto één minuut over een kilometer. Door de tijd die nodig is om één kilometer af te leggen qua tijd bij te houden (idealiter op het moment dat de secondenwijzer op de 12 staat), dan is de gereden snelheid af te lezen zodra één kilometer is afgelegd op de ring: bij 26 seconden is dat 135 km/u. Bij 50 seconden is dat 73 km/u. De ring van de tachymeter is niet draaibaar!

Het horloge heeft een Stainless Steel achterzijde (voorzover niet doorzichtig). De band is ook geschikt voor dikkere polsen. De band is met een scherpe pin of kleine schroevendraaier in stapjes kleiner te maken door schakels te verwijderen.Product is niet meer leverbaar
Stuur naar een vriend
@
@